Hozzávalók : 1 kg csirkemell, bacon, vagy füstölt szalonna 20 dkg, jó minőségű szalámi ( én kolbásszal csináltam) 15 dkg, sajt reszelve 25 dkg, 8 tojás, snidling, petrezselyemzöldje, só (vegeta), bors. A kuglófsütőt kibéleltem sütőpapírral, majd egy réteg borsos-sós husit terítettem az aljába. Ennek a tetejére tettem pár szelet szalonnát, a kolbászkarikákat, a reszelt sajt felét, 6 egész tojást, az apróra vágott snidlinget, és petreszelyemzöldet. Az egészet befedtem a maradék szalonnával.Ezt követően a következő réteg megint a hús volt. A tetejét leöntöttem a sajt másik felével és 2 felvert tojással. 250 fokon 1,5 órát sütöttem.
A csirkehúst előre kikloffoltam és vegetás, borsos tejben beáztattam egy éjszajára. Akinek szilikonos formája van ott nem szükséges a papír, mert kihülés után egyszerűen kijön a kuglóf!
A csirkehúst előre kikloffoltam és vegetás, borsos tejben beáztattam egy éjszajára. Akinek szilikonos formája van ott nem szükséges a papír, mert kihülés után egyszerűen kijön a kuglóf!
Csorog a nyálam, istenien néz ki!!!!Nagyon gusztusos és gondolom finom lett. Egészségetekre! :)
VálaszTörlésTényleg nagyon ízletes és mégis könnyen elkészíthető.Köszönöm-jük!
VálaszTörlésMmmhhh...it looks very good and now i´m very hungry ;-) Sieht super lecker aus....LG Annette
VálaszTörlésYum - yum ... it looks very appetizing ... definitely try ... thanks for the recipe))) my greeting, Natalie)))
VálaszTörlés