Kreatív alkotásaim szeretném megmutatni ezen a blogon keresztül nektek. Mindent, ami kikekerül a kezem alól. Legyen szó varrásról, ételről, lakberendezésről, ajándékról....


Nagyon örülök a látogatásodnak! Várlak vissza!


Thanks for your visit! Come back soon!





2011. december 12., hétfő

Még két hét karácsonyig

Utolsó előtti simítások
December 12-18-ig

* Ha előző hetekben már előkészítettünk mindent, ezekben a napokat könnyeben átvészeljük. Így is strapás hetünk lesz: a szépségszalon és a konyha köszött ingázunk majd.
* Ne felejtsük el a hét elején postára adni a karácsonyi üdvözlő lapokat.
* Eután jöhet a sütés-főzés. A hétvége felé minden olyan ételt, amit le lehet fagyasztani, készítsünk el.
* Nézzük át a ruhatárunkat:gondoljuk át, milyen programok várnak ránk az ünnepek alatt, és válogassuk össze a szükséges ruhákat, lábeliket. Ha valamit tisztítóba kell vinni, még ezen a héten megtehetjük. Éppen úgy, mint a mosást és a vasalást is.
* A biztonság kedvéért nézzük át a hűtőt és a szekrényeket. A hiányzó hozzávalókat, díszeket, kiegészítőket most még beszerezhetjük. Vegyük meg a szaloncukrot is!
* A hétvégén válasszuk ki a karácsonyfát, és tegyük hűvös helyre, hogy friss maradjon szentestéig.
* Csomagoljuk be az ajándékokat is! Ezt leginkább esténkét tehetjük meg, amikor a gyererkek már alszanak.

Jövő héten karácsony!
* Szombat délutánra szervezzünk programot a gyerekekkel. egy állatkerti séta vagy geszenyemajszolás az adventi vásárban feltölt minket. Este pedig készítsünk közösen karácsonyi potpourrit: szegfűszeggel tűzdelt narancsot fahéjrudakkal. Ugye milyen jó, hogy a karácsonyi nagybevásárlás nem most szakadt a nyakunkba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése