Kreatív alkotásaim szeretném megmutatni ezen a blogon keresztül nektek. Mindent, ami kikekerül a kezem alól. Legyen szó varrásról, ételről, lakberendezésről, ajándékról....


Nagyon örülök a látogatásodnak! Várlak vissza!


Thanks for your visit! Come back soon!





2011. március 9., szerda

Szalagavató és farsangi bál

Lassan végéhez közeledik a farsani szezon, de mi még mindig bálba járunk. Szerény számításaim szerint az ötödik, és egyben befejező mulatságon dorbézoltunk a hétvégén. Nevesítve a Piarista Ált.Isk., Gimnázium, Diákotthon és Boldog Donáti Celesztína Óvoda rendezvényén. Húú... Hogy kerültünk ide? Jó  a kérdés! Nagyon kedves Ági barátnőnk lánya koptatja itt a padokat. Meghívásuknak eleget téve elmentünk. Az estét megvizsgálva, hasonlítva a többi vigassághoz, ez is egy kiemelkedő este volt. A felszolgált vacsora finomnak bizonyult, 3 fogásból állt. Kiadós, ízletes étkek szerpeltek az étlapon. A zenekar reggelig játszotta a talpalá valót.

Itt szeretném megemlíteni milyen erős a baráti kötödés kis társaságunkban. Természetesen  ismét a "mester hármas" jelent meg a rendezvényen. Csabáné Ágota, Péterné Katalin és Zoltánné Mónika. Enyhe alkoholos ráhatás következtében mulatozás, vicc mesélés, egymás ugratása folyt. A pincérek lakomát terítettek közben az asztalunkra. Kisvártatva észleltük a pénzügyek gyöngye, Kati párja elé nem került tányér. Mi, hős barátok, rögtön biztosítottuk együttérzésünkről, és nem nyúltunk az ételhez. Vártuk a felmentő pincért, aki csak nem akart megérkezni, hagyta barátságunk erős fonalát elvékonyodni. Ekkor a könyvelők éke elkapott röptében egy felszolgálót és ételt varázsolt barátja asztalára. Lám  mily erős kötődést képes előidézni pár tengerparti party. Nagy volt a hála és az összeborulás. Az ilyen ritka pillanatokért érdemes élni! A fa megmunkálás specialistája, Csabáné Ágota párja is eszményi barát. A februári bálon kitűnő poénokat eszeltünk ki. Elmondanám de félek nem fogná a nyomda festék;"


 Természetesen az est nem múlhatott el fotózás nélkül. Mint már korábban említettem, barátnőim fotós vénája olyan erős, hogy azt bármelyik rendezvény, celeb fotográfus megirigyelné.  Beállítás jobbról, balról, fiúkkal, fiúk nélkül, drapériával, drapéria nélkül...és párom jó voltából a lánysor dekoltázsa. Köszönjük ezúton is.  A bál folyamán megint sikerült kivívnunk a vendégek figyelmét. Pózoltunk, mosolyogtunk -szilikoncici- elhomályosítva a szalagavatós, hamvas, gyönyörű 18 éves lányok fényét. Na ezzel nem azt akarom mondani, hogy mi hárman -bocs fiúk- nem vagyunk lenyűgöző jelenségek, de ez az este nem rólunk szólt, volna.

Egyszóval a dínom-dánom elérte célját. Nagyon jól szórakoztunk és jelenlétünkkel emeltük az est fényét!

2 megjegyzés:

  1. Az eset pontosan így történt, én tanúsíthatom.
    Moncsi írása remekül adja vissza az egyébként leírhatatlan báli hangulatunkat. A dolgok ilyetén alakulását nagyban segítette az a pár csöpp Jagermeister, s a kísérőként asztalunknál időző mézespálinka. A továbbiakra tulajdonképen már nem is emlékszem......

    VálaszTörlés
  2. Én emlékszem mindenre, alkalom adtán, talán vissza is élek vele :-)

    VálaszTörlés